mandag 21. mai 2012

but i choke it back, how much i need love

det hender jeg blir satt ut av hvor ung jeg er, hvor uutholdelig, ubehjelpelig ung jeg faktisk er. det handler ikke om alt jeg vet eller om alt jeg har sett eller følt eller opplevd, det handler om antall år jeg har vært i live, antall år/måneder/uker/dager/minutter. og samme hvor hardt jeg prøver, samme hvor langt jeg løper, slipper jeg aldri unna det nøyaktige antallet, konstant i forandring, evig i sin ramme rundt meg.

dette er noe jeg har tenkt på: det gjør ikke lenger like vondt at han ikke er forelsket i meg. da vi lå i senga (jeg var naken, lå med hodet mot nakken hans og pustet) og han sa det - "det var aldri den store forelskelsen med deg" - lukket jeg øynene og inni meg hvisket jeg faen. men smerten ble ikke så intens som jeg forutså, kanskje ble den døyvet av alt det andre han sa/gjorde, kanskje klarte jeg å tilpasse meg situasjonen akkurat raskt nok.

han har lyst til å være kjæresten min og jeg har vært forelsket i ham i over et halvt år: jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til det så det meste av det jeg skriver handler om å være ung, og ikke så mye annet. om bare noen måneder fyller jeg nitten, og da kommer alt til å være anderledes. 

6 kommentarer:

  1. nitten kan være fint. ta vare på nitten.

    SvarSlett
  2. ååå, du kjære deg, jeg vet ikke om jeg har fortalt deg hvor glad jeg blir av kommentarene dine, at de hjelper på en dårlig dag og du sier de fineste tingene (og jeg håper bare du ikke lyver!!!)

    det høres kjipt ut at han ikke er forelska i deg, men det høres fint ut å synes at det er greit likevel. men jeg tror det fortsatt går ann å få noe ut av det, det gjør man jo alltid. if it's good, it's a memory - if it's bad, it's an experience. eller hva?

    SvarSlett
    Svar
    1. det er det jeg prøver å si til meg selv - det, og at forelskelse og kjærlighet ikke alltid hører sammen, og at det ene kan eksistere uten det andre. eller noe sånt. (tror bare på det sånn delvis.)

      å, selvfølgelig lyver jeg ikke! jeg elsker bloggen din, du skriver så bra og gjenkjennelig og å lese den er både veldig vondt og veldig fint. skal prøve å kommentere oftere også, jeg leser jo tross alt hvert innlegg :)

      Slett
  3. Forelskelse er uansett oppskrytt. Kjærlighet er bedre.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg er uenig. Ofte er det det fineste som eksisterer, fordi det er så levende og rått og ekte.

      Slett
  4. Du. Hei. Hvorfor i all verden har ikke jeg lest noe av deg før? Nå har jeg lest igjennom en del av det du har skrevet, og det er virkelig fint, mye av det.

    SvarSlett